Question
What is the nickname of Harbhajan Singh?
हरभजन सिंह का उपनाम क्या है?
A.
B.
C.
D.
Answer D.
Answer explanationShare via Whatsapp
D.The nickname of Harbhajan Singh is "The Turbanator". The nicknames of some other peoples- Rahul Dravid-The wall Sachin Tendulkar=The Little Master P. T. Usha=Payyoli Express,Udanpari Milkha Singh=Flying Sikh Lata Mangeshkar=Swar Kokila Kapil Dev=Haryana Hurricane Dhyanchand=Magician of Hockey,Hockey Wizard So the correct answer is option D.
D.हरभजन सिंह का उपनाम "द टर्बनेटर" है I कुछ अन्य लोगों के उपनाम- राहुल द्रविणं=द वाल सचिन तेंदुलकर = द लिटिल मास्टर पी टी उषा = पय्योली एक्सप्रेस, उडनपारी मिल्खा सिंह = फ्लाइंग सिख लता मंगेशकर = स्वर कोकिला कपिल देव = हरियाणा हरिकेन ध्यानचंद = हॉकी के जादूगर इसलिए सही उत्तर विकल्प D है।
Comments

View Similar questions (संबन्धित प्रश्न देखें)

Question
Hind Kesari and Maharashtra Kesari Championship are related to which sport?
हिंद केसरी और महाराष्ट्र केसरी चैम्पियनशिप किस खेल से संबंधित हैं?
A.
B.
C.
D.
Answer B.
Question
Which one of the following names is associated with golf?
निम्नलिखित में से कौन सा नाम गोल्फ से जुड़ा हुआ है?
A.
B.
C.
D.
Answer C.
Question
Sultan Azlan Shah Cup is related to which among the following sports?
सुल्तान अजलान शाह कप निम्नलिखित खेलों में से किससे संबंधित है?
A.
B.
C.
D.
Answer D.
Question
After which Indian hockey legend is the International Hockey Stadium located in Mohali, Punjab named?
किस भारतीय हॉकी दिग्गज खिलाड़ी के नाम पर मोहाली, पंजाब में स्थित अंतरराष्ट्रीय हॉकी स्टेडियम का नाम रखा है?
A.
B.
C.
D.
Answer C.